Despre noi

Publicatia CultivaProfitabil.ro isi propune sa fie o sursa de informare sigura, concreta, gratuita pentru utilizatorul final, in ceea ce priveste domeniul agricol. In cadrul site-ului nostru veti regasi interviuri cu fermieri, idei de afaceri in zona agricola, precum si stiri sau informatii practice despre accesarea fondurilor europene nerambursabile.

Mai mult, suntem deschisi sa aflam povestea dumneavoastra, indiferent ca este una de succes sau una incercata de multe obstacole. Ne dorim sa oferim publicului nostru imaginea reala a agriculturii romanesti, cu aspectele sale bune si mai putin bune. Punem cel mai mare accent pe corectitudinea informatiilor. In cazul in care, in unele articole, se regasesc erori, vom lucra in spiritul remedierii lor, cu respect pentru publicul nostru. De asemenea, incurajam cititorii sa posteze comentarii, chiar si atunci cand considera ca pot oferi informatii suplimentare care pot imbunatati articolul in cauza.

De asemenea, putem promova in cadrul site-ului nostru activitatea dumneavoastra in domeniul agricol, mai ales daca va doriti sa ajungeti la un public format exclusiv de catre fermieri. Va rugam sa ne contactati la adresa de email contact[@]cultivaprofitabil.ro (eliminati parantezele patrate inainte de a trimite email-ul).

Pentru detalii privind politica noastra de confidentialitate va rugam sa consultati aceasta pagina.