AcasăApiculturaTarguri apicole toamna 2021

Targuri apicole toamna 2021

Targurile apicole revin din nou in centrul atentiei, dupa o perioada in care evenimentele dedicate crescatorilor de albine au lipsit aproape in intregime. De aceasta data vrem sa va aducem la cunostinta targurile apicole ce vor fi organizate in toamana lui 2021.

Acest articol il vom actualiza frecvent si chiar va rugam pe dumneavoastra cititorii, sa ne lasati in cadrul sectiunii de comentarii, detalii despre targurile organizate la dvs. in localitate. Va multumim!

Targul apicol Polovragi 2021

Avem placerea sa va prezentam prima editie a Targului Apicol Polovragi care se va desfasura in perioada 24-26 septembrie 2021, in centrul comunei (vatra Targului de Sf. Ilie).

Organizatorii evenimentului: Stupina BIA si BIA EVENTS.

Targul apicol polovragi
Targul apicol polovragi

Targul apicol Bucuresti

De curand, a avut loc si targul national al mierii – editia de toamna, organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, se va deschide Vineri, 10 SEPTEMBRIE 2021, ora 10.00, pe platforma apicolă din Băneasa, Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Citeste si: Calendarul Targurilor Apicole 2023

gd

Descoperă primul noutățile CultivaProfitabil.ro

Antonio Zaharia
Antonio Zaharia
Pasionat de agricultura si mai ales de consecventa fermierilor de lucra si de a pune pe masa hrana, chiar si in cele mai dificile conditii. Documentam articolele noastre cu agricultori, pomicultori si chiar cu oameni de stiinta din cadrul facultatilor de Agronomie.
Articole recomandate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari pentru tine