Categorii
Apicultura

Targuri apicole toamna 2021

Targurile apicole revin din nou in centrul atentiei, dupa o perioada in care evenimentele dedicate crescatorilor de albine au lipsit aproape in intregime. De aceasta data vrem sa va aducem la cunostinta targurile apicole ce vor fi organizate in toamana lui 2021.

Acest articol il vom actualiza frecvent si chiar va rugam pe dumneavoastra cititorii, sa ne lasati in cadrul sectiunii de comentarii, detalii despre targurile organizate la dvs. in localitate. Va multumim!

Targul apicol Polovragi 2021

Avem placerea sa va prezentam prima editie a Targului Apicol Polovragi care se va desfasura in perioada 24-26 septembrie 2021, in centrul comunei (vatra Targului de Sf. Ilie).

Organizatorii evenimentului: Stupina BIA si BIA EVENTS.

Targul apicol polovragi
Targul apicol polovragi

Targul apicol Bucuresti

De curand, a avut loc si targul national al mierii – editia de toamna, organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, se va deschide Vineri, 10 SEPTEMBRIE 2021, ora 10.00, pe platforma apicolă din Băneasa, Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Un răspuns la “Targuri apicole toamna 2021”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.