Categorii
Apicultura

Targuri apicole organizate in aceasta toamna

Cateva targuri apicole se vor organiza in aceasta toamna in Constanta, Sibiu si Bucuresti. Atat crescatorii de albine, precum si cei care se ocupa de unelte apicole isi vor putea prezenta produsele.

Iata ce targuri vor fi organizate:

Targul apicol Constanta 2019, editia a II-a

Targul Apicol din Constanta, mai exact cea de-a doua editie, se va organiza in perioada 28 – 29 septembrie 2019, in parcarea Vivo! Shopping Constanta, conform informatiilor BIA Events.

Targul apicol Sibiu 2019

Un alt targ mult asteptat de apicultori este si cel organizat in Sibiu.

Astfel, in perioada 5 – 6 octombrie 2019, se va organiza Targul apicol Sibiu 2019, editia a II-a, in Parcarea Kaufland Sibiu (Selimbar).

Targul Apicol Bucuresti de pe platforma Baneasa

De asemenea, Targul National al Mierii, editia de toamna 2019, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, se va deschide vineri, 20 septembrie 2019, incepand cu ora 10.00, pe platforma apicola Baneasa din Bucuresti, Bulevardul Ficusului, nr. 42.

Cei peste 100 de expozanţi prezenţi – apicultori şi firme specializate, îşi vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obţinute direct din stupină până la produse apicole condiţionate sau alte preparate derivate din produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice etc.

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.