AcasăCasa si gradinaTarani care vindeau fructe in fata portii, amendati cu 30.000 lei de...

Tarani care vindeau fructe in fata portii, amendati cu 30.000 lei de inspectorii ANAF

Patru oameni din Deva, care vindeau fructe in fata portii, au fost amendati de inspectorii ANAF cu suma de 30.000 lei, individual. Dupa acest caz, chiar seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a declarat ca inspectorii sunt „niste nemernici”, potrivit Digi24.ro.

„Din pacate, nu tot ce se intampla la nivelul ANAF-ul este pozitiv. Doi inspectori de la ANAF Deva au considerat ca evaziunea fiscala s-a terminat in vestul tarii si au inceput sa amendeze tarani cu cate 4 amenzi in valoare de 30.000 lei. Pentru niste oameni care vindeau in fata portii, desi aveau certificate de producator”, a anuntat Lucian Heius, seful ANAF.

Potrivit acestuia, pentru comerțul cu fructe cei 4 au primit câte 10.000 de lei amendă, iar pentru că inspectorii le-au găsit 3 litri de țuică au mai primit câte 20.000 de lei. În total câte 30.000 de lei fiecăruia.

„Oamenii aceia stau toata ziua in soare si vin niste nemernici care fac de ras ANAF, in special cei peste 600 de colegi de la Antifrauda. Imi este rusine ca asemenea oameni lucreaza la ANAF”, a mai spus seful institutiei.

Potrivit acestuia, directorul general adjunct de la ANAF Deva a fost inlocuit in urma acestui incident.

Lucian Heius le-a transmis celor patru persoane care au fost amendate sa faca o plangere contraventionala impotriva procesului verbal de constatare, spunand ca juristii ANAF vor fi de acord cu anularea acestor amenzi.

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Va invitam sa urmariti CultivaProfitabil si pe Google News.

Antonio Zaharia
Antonio Zaharia
Pasionat de agricultura si mai ales de consecventa fermierilor de lucra si de a pune pe masa hrana, chiar si in cele mai dificile conditii. Documentam articolele noastre cu agricultori, pomicultori si chiar cu oameni de stiinta din cadrul facultatilor de Agronomie.
Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari pentru tine