AcasăAnunturi agricoleSuffolk de vanzare: anunturile crescatorilor din tara

Suffolk de vanzare: anunturile crescatorilor din tara

Suffolk de vanzare este ceea ce cauta un crescator de oi atunci cand doreste sa cumpere ori sa vanda exemplare din aceasta rasa de oi, recunoscuta pentru prolificitatea sa, precum si pentru sporul excelent de crestere in cazul mieilor. De aceea, nu de putine ori, berbecii din rasa Suffolk sunt folositi cu succes la metisari.

Va prezentam anunturile crescatorilor care vand oi sau berbeci Suffolk.

Suffolk de vanzare: berbeci – pret

Unul dintre primele anunturi pe care le-am vazut a fost cel al unui domn din Bacau care vinde un berbec Suffolk de 1 an si 10 luni, cu o greutate de 145 kg, la pretul de 1.000 euro. Mai multe detalii, inclusiv numarul de telefon, il puteti gasi in cadrul anuntului.

Un alt crescatori de oi, de aceasta data din Ocna Mures, judetul Alba, vinde 6 berbeci Suffolk strămiori la pretul de 1.200 lei (negociabil). Ii puteti gasi anuntul aici.

Alt exemplar de berbec Suffolk deosebit pe care l-am regasit a fost si cel al unui crescator din Bradet, judet Covasna. Acesta vinde un berbec de 9 luni, greutate 70 kg, la pretul de 300 euro. Mai multe detalii aici.

Citeste si: Suffolk, rasa englezeasca de oi care i-a cucerit pe romani

Suffolk de vanzare
Suffolk de vanzare

De asemenea, un crescator din Sibiu vinde un exemplar Suffolk mentionand ca are acte origine Belgia, la pretul de 850 euro. Anuntul sau il gasiti aici.

Oile din rasa Suffolk – pret

Cu un instinct matern dezvoltat, oile din aceasta rasa pot ajunge la circa 100 kg. Iata cateva anunturi ale celor care vand mioare din rasa Suffolk.

Un prim crescator caruia i-am observat anuntul este al unui domn din Piatra Neamt, judet Neamt, care vinde oi Suffolk cu pretul de 400 euro. Anuntul sau aici.

Din Brasov, un crescator vinde 13 oi si un berbec 5 dintre ele cu pedigri Irlanda. Anuntul sau il gasiti aici

Tot in cadrul articolului Suffolk de vanzare va mai prezentam un crescator din Dobroesti, judet Ilfov, care vinde 5 oi Suffolk, „cu lapte tinere toate vaccinuri la zi”. Pretul este de 160 de euro, conform anuntului pe care il regasiti aici.

Din judetul Harghita, un alt crescator vinde 8 oi înțărcate disponibile in luna aprilie-mai 2019, toate import U.K. sau fiicele lor, majoritatea din 2017 (500-600Euro/oaie, depinde de exemplar). Toate cu Pedigree, Sistem Vaccinare Heptavac P, Deparazitate ,Rezistente la Scrapie (ARR/ARR) si certificat de sănătate. Anuntul sau este aici.

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Va invitam sa urmariti CultivaProfitabil si pe Google News.

Antonio Zaharia
Antonio Zaharia
Pasionat de agricultura si mai ales de consecventa fermierilor de lucra si de a pune pe masa hrana, chiar si in cele mai dificile conditii. Documentam articolele noastre cu agricultori, pomicultori si chiar cu oameni de stiinta din cadrul facultatilor de Agronomie.
Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari pentru tine