Categorii
Anunturi agricole

Se cauta culegatori de capsuni in Germania, fara limita de varsta

Cei interesati de un loc de munca sezonier, in strainatate, pot fi interesati de culesul capsunilor in Germania 2019. Un fermier a postat pe Facebook un anunt cu privire la acest lucru, pe care il aducem la cunostinta celor interesati.

Constantin Robescu a postat urmatorul anunt:

Cautam persoane pentru sezonul de cules capsuni(2019) in Germania. Contractul este pentru lunile Iunie-Iulie. Se ofera 3,04/ladita de capsuni. Se munceste 8h/zi, 6 zile pe saptamana. In functie de randament se oferă prima la final de contract. Contra sumei de 10,80e/zi aveti asigurate: cazare, o masa calda pe zi, cafea, asigurare, transport la locul de munca, transport la cumparaturi, apa minerala la locul de munca, spalat haine. Banii aferenti la cele enumerate, se retrag la final de contract. Puteti solicita un avans de 50e/saptamana. IMPORTANT! Sa aveti haine pentru anotimp ploios, cizme, perna si pături. Transportul Romania-Germania-Romania il organizam noi, dar il platiti dumneavoastra. Mai multe detalii la nr de telefon 00491739098696.

Se mentioneaza de asemenea ca nu exista limita de varsta. Autorul anuntului poate fi gasit la aceasta pagina de FB.

CultivaProfitabil.ro nu poate sa garanteze autenticitatea celor scrise de autorul anuntului, de aceea recomandam prudentie si sa cereti cat mai multe informatii, mai ales daca vi se solicita bani in avans.

Daca ati fost angajati sezonieri, va invitam sa ne povestiti pe scurt experienta dumneavoastra.

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.