AcasăCresterea porcilorPurcei Pietrain de vanzare: unde gasesti cele mai bune exemplare

Purcei Pietrain de vanzare: unde gasesti cele mai bune exemplare

Purceii Pietrain sunt apreciati in buna masura de crescatorii romani gratie randamentului lor bun de taiere, cat si de consumatori, datorita carnii gustoase.

In acest articol am ales pentru voi cateva anunturi ale crescatorilor de porci care au purcei pietrain de vanzare. Iata ce am gasit:

Purcei pietrain de vanzare: anunturile crescatorilor

Pe Publi24 am gasit un anunt al unui crescator din Ilfov care vinde scrofite din rasa Pietran, la greutati de 80-90 kg, in varsta de 7 luni. Pretul scris in anunt este de 1.200 lei.

Daca apreciati acest articol, va invitam sa urmariti pagina noastra de Facebook:

Un alt anunt pe care l-am gasit este al unui crescator din judetul Mehedinti, localitatea Livezile, care vinde vier Pietrain,de 5 luni, la 80 kg, din parinti cu pedigree: mamă Pietrain Ro, tatăl Eros Pietrain Belgian cu pedigree. Pretul este de 2.000 lei usor negociabil.

Un alt crescator din Dobrotesti, Dolj, are la vanzare purcei Pietran de circa 110 kg, aproape 100 de exemplare. In anunt se precizeaza de asemenea ca purceii au fost crescuti cu cereale naturale.

In localitatea Checea, din Timis, avem un alt crescator care mentioneaza in anunt ca vinde purcei Pietran de carne intre 80-120 kg.

purcei pietran vanzare

Detalii despre rasa

Rasa Pietrain este una de marime medie, alba, rosiatica la culoare, cu o serie de pete negre. Este o rasa preferata la nivel mondial pentru incrucisari.

Conform specialistilor 83% din carcasa este reprezentata de carne, una dintre cele mai mai proportii inregistrate. Continutul de grasime este insa redus.

Se recomanda ca scrofitele masive, mai ales in partea din spate, sa nu fie cumparate. In ceea ce priveste masculii, masivitatea lor nu reprezinta o problema.

gd

Descoperă primul noutățile CultivaProfitabil.ro

Antonio Zaharia
Antonio Zaharia
Pasionat de agricultura si mai ales de consecventa fermierilor de lucra si de a pune pe masa hrana, chiar si in cele mai dificile conditii. Documentam articolele noastre cu agricultori, pomicultori si chiar cu oameni de stiinta din cadrul facultatilor de Agronomie.
Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari pentru tine