Categorii
Anunturi agricole Cresterea porcilor

Porci de vanzare Timis: anunturile crescatorilor

Cei care cauta porci de vanzare pot gasi nenumarate anunturi interesante in judetul Timis. Multi dintre acestia doresc sa vanda toti purceii, deoarece exista sanse mari ca micii crescatori sa nu mai poata creste porci in propria gospodarie, conform unui proiect al guvernului.

Iata cateva dintre ofertele crescatorilor

Primul anunt care ne-a atras atentia este cel al unui crescator din localitatea Sustra, judetul Timis, care are de vanzare purcei de peste 40 kg. Pretul cerut este de 750 de lei pe bucata, potrivit anuntului sau de pe Publi24.ro.

Apoi, un alt anunt interesant este cel al unui fermier din Ciacova, care are de vanzare purcei de 8 saptamani, rasa de carne, masculii fiind castrati. Pretul este de 700 de lei perechea, potrivit crescatorului.

Un alt fermier din Voiteg, judetul Timis, vinde porc rasa de carne, la o greutate de 140-160 kg, pretul fiind de 11 lei kilogramul.

Porci de vanzare Timis crescuti cu porumb, triticale si lucerna

Anunturile crescatorilor de porci continua pe site-urile de anunturi. Un alt exemplu in acest sens este al unui fermier care vinde grasuni intre 50-70 kg, la 13 lei/kg. Crescatorul mentioneaza ca porcii sunt crescuti cu porumb, triticale si lucerna, conform anuntului de aici.

In localitatea Racovita, un alt fermier vinde 4 purcei din rasa Duroc cu Pietran, care au in prezent doua luni jumatate. Are 3 masculi si o femela, 800 lei perechea, conform anuntului sau.

Un alt anunt din Timisoara precizeaza ca vinde porci de 6 saptamani la pretul de 850 de lei perechea, potrivit acestui anunt.

Purcei din rasa de carne (Marele Alb si Landrace), la 9 saptamani, vinde un alt crescator din Timis, la pretul de 750 lei.

Inca un anunt al unui crescator din Timis, localitatea Periam: „Vand purcei Marele Alb cu Pietran”, la pretul de 750 de lei, conform crescatorului.

Pentru cei interesati de niste gustari de porc traditionale am descoperit un anunt care mentioneaza ca vinde porc si slanina bio, afumate natural la rece. Jambonul are circa 25 kg si se vinde la 10 euro/kg, iar slanina la pretul de 30 lei/kg. Crescatorul mentioneaza ca porcul este rasa Marele Alb si este crescut natural, fara furaje concentrate.

In localitatea Cliciova, un crescator are de vanzare doua purcele Pietran si o purcea din rasa Mangalita, care au in jur de 65 kg. Pretul este de 700 lei.

Scroafe de vanzare in judetul Timis

Un crescator din localitatea Checea vinde scroafa Landrace cu Pietran, gestanta la a sasea fatare, montata cu vier Pietran in decembrie anul trecut. Pretul este de 3.500 lei.

Pentru cei interesati de acestu subiect, porci de vanzare Timis, o alta scroafa este de vanzare, de 250 kg, in localitatea Gottlob, unde crescatorul cere 8 lei pe kilogram.

O scrofita gestanta cu Pietrean regasim si in localitatea Checea, unde crescatorul vinde cu 2.400 de lei.

Iar in Iohanisfeld, se vinde o scroafa din rasa de carne, crescuta cu cereale, conform anuntului postat de crescator.

Citeste si:

Porc Alb de Banat: rasa cu o prolificitate buna

imagine-autor

De Antonio Zaharia

Pasionat de agricultura si mai ales de consecventa fermierilor de lucra si de a pune pe masa hrana, chiar si in cele mai dificile conditii. Documentam articolele noastre cu agricultori, pomicultori si chiar cu oameni de stiinta din cadrul facultatilor de Agronomie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.