Categorii
Cresterea porcilor

Porci de vanzare Arges: unde gasim cele mai bune oferte

Porci de vanzare Arges – cei interesati sa cumpere un porc au la dispozitie o gama variata de oferte, mai ales acum in apropierea finalului de an. Va prezentam cateva dintre anunturile crescatorilor de porci din judetul Arges.

De exemplu, un anunt care ne-a atras atentia vine de la un crescator din Valea Muscelului care precizeaza ca vinde purcei intarcati vaccinati si mancaciosi, la urmatoarele preturi: 2 bucăți la 200 lei 8 săptămâni si 8 bucăți la 270 lei 12 săptămâni.

Un alt crescator din Pitesti spune ca are de vanzare porci de carne crescuți natural, care se vând numai la cântar. Ofer și transport contra cost, precizeaza anuntul. Pretul este de 11 lei/kg in viu.

La un alt crescator de porci din Arges, suinele din rasa de carne, asa cum precizeaza anuntul, se vand cu 12 lei kg în viu, porcii avand in medie 90-150 kg.

O oferta si mai interesanta este tot de la un crescator din Arges, care vinde porci rasă de carne crescuți natural în gospodărie, cu greutatea cuprinsă intre 100-150 kg. Anuntul spune ca se poate oferi si transport.

Un alt anunt pe care dorim sa vi-l aducem la cunostinta este tot al unui crescator din Piteste care vinde porci de carne cu greutate intre 130-200 kg, la pretul de 12 lei/kg.

Porci de vanzare Arges din rasa Pietran, Landrace

Exista cativa crescatori care ofera si exemplare din rasa Pietran. De exemplu, un crescator din Tomsanca vinde porci de carne Pietrean crescuți cu cereale din gospodăria proprie. Greutate de la 80 la 250 kg. Crescatorul spune ca ofer transport contra cost.

Un alt crescator din Valea Brazilor ofera spre vanzare porci la prețul de 15 lei pe kg, cu o greutate cuprinsa între 45 și 60 kg.

In Campulung un alt crescator ofera porci de taiat la pretul de 14 lei kg in viu.

Tot in Pitesti, am regasit anuntul unui crescator care vinde porci crescuți în curte fara concentrate rasa Pietrain si Landrace. Proprietarul afirma ca exemplarele au fost crescute cu uruiala. De asemenea, crescatorul poate asigura transportul.

Cei mai mari porci i-am regasit la un proprietar tot din Arges, greuatea medie a suinelor fiind de 120 – 150 kg, pretul de vanzare fiind de 10 lei kg in viu.

Mai mentionam anuntul unui crescator din Laceni, care vinde purcei din carne din rasa Durau, la varsta doua luni. proprietarul vinde si angro cu 200 lei bucata șase porci si trei purceluse, vaccinati.

Noi reguli pentru crescatorii de porci au intrat in vigoare

Conform unui ordin care a intrat in vigoare recent, crescatorii de suine nu au voie sa taie porcii din gospodarie decat dupa ce obtin o autorizatie in acest sens din partea medicului veterinar. Acesta trebuie sa se asigure ca animalele nu au pesta porcina.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor recomandă cetățenilor să cumpere produse alimentare numai din unități sau spații autorizate sanitar veterinar.

Comercializarea cărnii de porc neexpertizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor se sancționează cu amenzi cuprinse între 20.000 și 40.000 de lei.

Acestea au fost cateva dintre anunturile pe care am dorit sa vi le prezentam despre porci de vanzare Arges. Va recomandam sa fiti atenti de unde cumparati animale.

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.