Categorii
Casa si gradina

Masini electrice pentru copii: cele mai frumoase si ieftine modele

Cei mici sunt incantati sa se poata plimba intr-o masina in miniatura, pe care sa o poata conduce in voie. De aceea, poti cumpara copilului tau unul dintre modelele de masini electrice de la magazinul Karlatoys. Beneficiezi de produse de calitate, la preturi foarte bune.

Astazi va prezentam masina electrica Bentley EXP12, cu detalii deosebit de realiste si frumoase, care seamana izbitor cu modelul real. Masinuta electrica poate fi condusa de copil in principal pe suprafete netede. De asemenea, are lumini realiste atat in fata, la faruri, cat si la stopuri. O bijuterie adevarata pentru iubitorii de masini Bentley, pe care o puteti gasi pe site-ul Karlatoys.ro, la un pret foarte bun.

Masinuta dispune si de un scaun confortabil pentru cel mic si de niste usi generoase, astfel incat accesul copilului in masina sa se faca usor si in siguranta. Masina electrica Bentley este proiectata ca la accelerare plecarea sa fie una lina.

Incarcarea acumulatorului masinii (2 x 6V4AH) se realizeaza in circa 10-11 ore, iar durata de utilizare a masinutei poate fi de 1.5 ore de utilizare continua. Exista doua motoare de catre 12 V, controlul realizandu-se si pe baza unei radiotelecomenzi (2.4 GH), adica parintele poate prelua controlul masinii in orice moment.

Pornirea lina ofera o accelerare progresiva a masinii. Franarea de urgenta din telecomanda – prin atingerea butonului de franare de siguranta puteti opri cu usurinta masina in orice situatie periculoasa.

Masinuta electrica Bentley EXP12 ofera si o gama larga de posibilitati de conectare muzicala. Pe langa muzica pre-inregistrata, puteti reda cu usurinta muzica preferata prin intermediul acestor conexiuni: USB – conectati unitatea USB cu muzica preferata si va fi redata in masina.

Culorile disponibile pentru aceasta masinuta electrica sunt Alb, Negru, Verde, Rosu. Dimensiunile modelului sunt 108 x 60 x 43 cm. Sarcina maxima este de 30 kg.

Vizitati site-ul Karlatoys.ro pentru o gama variata de masini electrice pentru copii, cat si pentru multe alte produse.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.