Categorii
Fermieri cu profit

La 10 ani vrea sa fie fermier si si-a cumparat deja sase vitei. Lectia de viata a unui copil

Un baiatel in varsta de 10 ani doreste sa devina cel mai bun fermier din tara sa. Cu banii pe care i-a castigat la o tombola si-a cumparat sase vitei.

William Woods, din Irlanda, este poate cel mai tanar fermier din lume. Putem spune asta pentru ca, desi are doar 10 ani, si-a cumparat niste vitei, scrie Digi24.

„Sunt viței extraordinari, îmi place la nebunie să am grijă de ei, să mă asigur că mănâncă, că sunt sănătoși, că mănâncă iarbă…Pentru că dacă nu mănâncă, se vor îmbolnăvi

Această experiență e foarte amuzantă, pentru că sunt atât de tânăr și mă întreb ce fac.

Lucrul acesta m-a învățat că trebuie să faci ceva, nu poți sta deoparte fără să faci nimic în timp ce te vaiți în privința vieții tale.

Cred că trebuie să-ți umpli timpul cu ceva de care ești pasionat.”, spune copilul.

imagine-autor

De Antonio Zaharia

Pasionat de agricultura si mai ales de consecventa fermierilor de lucra si de a pune pe masa hrana, chiar si in cele mai dificile conditii. Documentam articolele noastre cu agricultori, pomicultori si chiar cu oameni de stiinta din cadrul facultatilor de Agronomie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.