Contact

Publicatia Cultiva Profitabil.ro are ca scop o informare corecta si realista asupra oportunitatilor de afaceri din zona agricola. Suntem deschisi sa aflam experienta dumneavoastra sau, de asemenea, sa va promovam anumite servicii sau produse pe care le comercializati.

Ne puteti contacta de asemenea si la urmatoarea adresa de email. Va rugam eliminati parantezele patrate [] din jurul arondului @ inainte de a trimite mesajul.

Email: contact[@]cultivaprofitabil.ro

Va rugam sa ne contactati daca doriti sa impartasiti experienta dumneavoastra in legatura cu o afacere agricola sau cu o masura de accesare a fondurilor europene PNDR. De asemenea, ne puteti contacta pentru orice alta problema legata de articolele publicate de noi.

4 răspunsuri la “Contact”

buna seara am un teren de 500,mp compus mai mult din umplutura .ce as putea face sa il fac productiv si si cat mar costa infiintarea uni solar la cheie si rasadurile sau semintele pana la recoltare.am apa trasa pe el.astept raspuns .va multumesc.

Bună ziua.
Am căutat să mă abonez prin email la ceea ce se publică (newsletter).
Există această posibilitate?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.