AcasăLegume si fructeCirese la 175 lei kg, in piete

Cirese la 175 lei kg, in piete

Ciresele se vand cu 175 lei kilogramul, in pietele din Sibiu. Chiar si la acest pret, ele sunt deja vandute, deoarece au fost aduse cantitati mici.

Un comerciat din piata Cibin ne-a spus ca ciresele pe care le are sunt deja vandute.

„Urmează să și expunem, dar nu am adus multe pentru început. Am adus doar câteva lădițe, în jur de 10 kilograme în total. Pentru că într-adevăr sunt scumpe şi nu ne permitem să aducem mai multe, să le lăsăm să se strice, iar apoi să le aruncăm. Sunt oameni care ne-au spus de mai mult timp că vor cireșe și atunci am adus și pentru ei. Urmează să mai aducem, în funcție de cerere, spune pietarul, potrivit Romania TV.

Nu aș putea să vă spun de ce sunt așa de scumpe. Acesta este prețul, cu atât le vindem”, a explicat vânzătorul, potrivit Turnul Sfatului.

Şi căpşunile sunt destul de scumpe în Piaţa Cibin. Preţurile variază între 10 şi 14 lei. De asemenea, kilogramul de pere costă 12 lei. Şi roşiile româneşti sunt destul de scumpe. Acestea costă între 19 şi 20 de lei, în timp ce castraveţii costă între 7 şi 10 lei

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

Va invitam sa urmariti CultivaProfitabil si pe Google News.

Antonio Zaharia
Antonio Zaharia
Pasionat de agricultura si mai ales de consecventa fermierilor de lucra si de a pune pe masa hrana, chiar si in cele mai dificile conditii. Documentam articolele noastre cu agricultori, pomicultori si chiar cu oameni de stiinta din cadrul facultatilor de Agronomie.
Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari pentru tine