Categorii
Afaceri profitabile la tara

Cel mai scump gem din lume este realizat in Romania. Costa 365 euro borcanul si esta facut la Viscri

In satul transilvanean Viscri, indragit de Printul Charles al Marii Britanii, o locuitoare, Gherda Gherghiceanu, realizeaza un gem care se vinde cu nu mai putin de 365 de euro borcanul, in toata Europa.

Ceea ce face cu adevarat special acest gem, pe langa un gust incofundabil, este si modul sau deosebit de ambalare. Mai exact, cumparatorul primeste borcanul de gem intr-o cutie lucrata manual din lemn de stejar.

Pentru copacii taiati, cumparatorul gemului este improprietarit si cu cinci stejari, intr-o padure unica din judetul Salaj. Asta pentru ca afacerea sa aiba in primul rand respect fata de mediu.

Cu ajutorul acestei idei, au fost plantati pana acum circa 2.700 de puieti de stejar. Printre cei care au cumparat gemul de 365 de euro se regasesc si cateva persoane publice din tara cat si din strainatate, potrivit Stirilor ProTV.

FOTO Daily Mail

Gherda Gherghiceanu a povestit ca gemul special este preparat la foc de lemne, din fructe culese chiar de ea, de pe dealurile satului Viscri. Fructele folosite la producerea acestui gem sunt capsunile, macesele, corcodusele, precum si merele, toate preparate fara conservanti.

Gemul se toarna la final in recipiente (de 800 grame) si ele unicate, realizate de un sticlar celebru din Sibiu. La final, acestea sunt asezate cu migala intr-o cutie de stejar.

Daca apreciati acest articol, va invitam sa dati Like paginii noastre pe Facebook:

2 răspunsuri la “Cel mai scump gem din lume este realizat in Romania. Costa 365 euro borcanul si esta facut la Viscri”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.