AcasăStiri APIAAPIA: Plati pentru crescatorii de animale

APIA: Plati pentru crescatorii de animale

APIA informeaza, printr-un comunicat, ca va efectua in aceasta perioada plata ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale.

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, aduce la cunoștința opiniei publice că efectuează plățile aferente ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale, pentru cererile depuse în luna august2019, aferente serviciilor prestate în luna iuliea anului 2019.

Suma totală autorizată la plată este de 1.405.000lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru un număr de 27 de solicitanţi.

Această formă de ajutor de stat este în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

Citeste si: Conditii pentru a lua subventia de 1.000 euro pentru castraveti, ardei gras si vinete

Citeste si: Subventie dubla pentru crescatorii de ovine

gd

Descoperă primul noutățile CultivaProfitabil.ro

Antonio Zaharia
Antonio Zaharia
Pasionat de agricultura si mai ales de consecventa fermierilor de lucra si de a pune pe masa hrana, chiar si in cele mai dificile conditii. Documentam articolele noastre cu agricultori, pomicultori si chiar cu oameni de stiinta din cadrul facultatilor de Agronomie.
Articole recomandate

1 COMENTARIU

  1. DCI SA MA LAMUREASCA SI PE MINE CINEVA DECI SE FAC 3 PLATI LA HECTARUL DE TEREN PE CARE AL AI DECI 102 LEI PE SUPRAFATA 48 EURO PTR INVERZIRE SI 59 EURO PTR CE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandari pentru tine